بسم الله الرحمن الرحيم

Daisypath Anniversary tickers

fire cracker

Every single content in this heaven is just my stuff . Thalover's things . So , if you're about to bring this stuff out of this cage , every consequences are under your own responsibilities . I dont take responsibility if there are any unsatisfied things that occur because of my writing . I dont really care about what I wrote , & definitely not dealing with it . ;) -

Syafinaz's Birthday

Lama dh aku nk hapdate pasai benda ni. Pasai apa ? Pasai dh lama aku nk hapdate. 
Okay, haritu.. (haritu means pada suatu hari) masa tu si kacang ni dh genap umo' dia 20 tahun. Aku still 19. Waw, muda lagi. Sowii ahh. Hahaha. Lepas beberapa kali plan bersama angkatan tentera syik duk failed sbb pnut ni haa susa betul nk balik Ampang mcm yg dirancang tanpa pengetahuan dia. Tau tau ja org nk kenakan die. Ish.
Haa lastu. Eh sorry nut. Klu ko baca ni tlg maafkan aku. =.=
Okay sambung, malam tu, habes je kls aku di ptg hari, aku pegila pick up MrMine kt TBS manakala (aku highlite sket BM-language aku ni) angkatan tentera yg lain ; Aidil, Bashit & Kimo dh tgu kt Marakesh.
Bila ktorg sampai, rupanya dorg dh bwk telur + tepung.
Dear Pnut, itu semua bukan idea aku. Haha.
Then, ktorg pn masuk Marakesh tu dgn kek sambil nyanyi lagu birthday tu.
Sweet kn kn ? n_n

spot muka dia
Walaupun aku tak pasan muke die merah ke biru masa tetiba tgk ktrg masuk bwk kek tu, but still aku happy tgk die excited bile tgk kek tu. Haha. Nah hamek video aku bagi sket.

video

Pas makan sket, dgr cite sket, gelak sket, bahan-bahan sket. Then time to go home.
Idea Aidil : Pura pura bergambar, pastu baling telur !
Aku menurut pintah jejeww. Hikhikk
Thennnn, ni lah jadinye.




Aku pn kompius ni beday sape. Aku ke dia ? Haha.
Aku pn kene lenyek dgn telur gk mlm tu. Sadis gila. Ish ish.
Nasib kaulah Nut beday girl. :)
Btw, korang nampak Kimo tak? Mana die menghilang ni ? =='

Gamba angkatan tentera skek ;

sorry gamba dorg je ada, HAHA.
Akhir kata : on Oct 29 haritu, Happy Birthday Syafinaz !
Friend forever :) -