بسم الله الرحمن الرحيم

Daisypath Anniversary tickers

fire cracker

Every single content in this heaven is just my stuff . Thalover's things . So , if you're about to bring this stuff out of this cage , every consequences are under your own responsibilities . I dont take responsibility if there are any unsatisfied things that occur because of my writing . I dont really care about what I wrote , & definitely not dealing with it . ;) -

krek krukk, grr!

" Sampai bila nk simpan nih ra ? "

Satu persoalan yang aku memang tak dapat jawab. Sorry. Oke, aku rindu korang semua. Qil, Nut, Fada, Laa, Khalida etcetc. Pls, I really mean semua. Nadeq, aku sorry gile sbb tak dapat jumpe ko kul630 ptg nih aw. Sebab kls aku abes kul8 malam. Haihh. Bukan aku tanak jumpe kau tao. Its been a long time kite xjumpe since abes skola dlu kn ? Teringat pulak orang ckp kite twin dlu, sebab kau slalu ngn aku jep. Pagi, masa rehat and balik. Muke kau jep menempel dgn aku. HAHA. Even kls kau selang 2 kls laen jep dr aku. Memories wont fade, rite? Pas skola, kite semua bz ngn lyfe sendiri. Thanx Nadeq, sbb kau still jugak ingatkan aku yang kau still wujud :) Sygg kau aw. Qil, Nut, aku rindu gile kt korang. You promise to be my eraser forever, kn? I'm not a good fren, but I do care bout both of you. Nnt hope ade satu masa kite dpt lepak lg eh. Really. Hugah, nnt kite lepak lagi eh. Even kite semua dh sgt bz dgn kehidupan masing-masing, but I know, deep inside, kite tak berubah. We just growing. Fifie, even dh more than 24hours kau dgn aku jep, but still aku rindu kau. HAHA. Betol. Thanx gila kt kau sebab tahan ngn semua pangai aku. Tak tido malam sebab layan aku cakap, makan lambat sbb aku selalu mandi lambat, tak dapat dengar radio lam kete sebab lyn aku bercakap lagi, teman aku buat esaimen sampai kau tido ngn berpakaian lengkap. HAHA. I wont trade you for anything. Thanx ntok semua memories yg kau bagi. Aku happy. Ingat pesan aku aw, klu aku tade ke someday, jgn lupe aku syg kau. Russel, kau pon same jepla. Jangan sedey2 dh tao. Zaman tu dh berlalu. Be happy ! Life nih sekejap jep. Eh? Life lg? Baru tadi aku baca entry kau pasal life. Sorry terpromote tajuk entry kau pulak. Jangan sentap aw. Harhar. Yela, aku gurau jep. Thanx dude sebab aku tao, kau memang sorang yang sgt tahan dgn aku. Nak2 bile aku marah. Kesian kau selalu jep jd mangsa aku. Tp kau tao aku kn? I know you know. Thanx brader. Thanx sebab jaga aku as adek kau selama nih sampai aku kdg2 lupe yg kite tade pertalian langsung. Hee. But, i have that blood, rite? We are family. Andd never choose side against your family kn? Hoho. Buddies, aku syg korang semua gk tao. Korang kwn yg sgt gila. I mean, really gila. Hehe. Nabil, kau pn same gk. Thanx for everythingg eh. Thanx sebab temankan aku kena marah ngn abg kt archery tuh. Naseb aku tak panah die jep. Harhar.



apart; thanx for the memories.
                                                                       
 For my long lost fren, kite kwn smpai bile-bile tao. Sebab takkesalah kite tak keep-in-touch, or keep-in-texting, or keep-in-fbing, kite tetap pena jd kwn. Andd the only ship that never will sinked is friendship. Andd ntok korang yg aku baru kenal, be my fren till the last eh. Andd ntok semua orang yg aku tak pena berkwn, I have something to say, " I dont care what kind of people you are, I'm everybodys fren" :) Dan ntok sape-sape yg pena judge aku even kite tak pena kenal pn, tade ape yg aku bole cakap kat korang, except, PERGI MAMPOS. Mahap klu korang rasa aku kasar. Macam aku pedulik pulak ape kau cakap. Hoho. Oke, pedulik gkla sket. But still, you're nothing to me. So, shuh shuhhh ! Jgn menyemak. Serabotla, phm tak? Hehe. I dont care if you like me or not, I already have them.



Best buddy: They know how stupid and dumb you could be sometimes,
but still they choose to be seen with you in public.

thank you.

kamu semua kawan saya.
Xooxo all !

psst: Hafeez; heart :DD